La industria farinera requereix uns mínims de qualitat per els blats panificables. El paràmetres que s’han tenir en compte són el contingut en proteïna, l’índex de caiguda, entre altres.
5_Juny_Qualitat del gra_Categories
Articles
ARTICLES RELACIONATS
⚠️ El perill d'incendi forestal continua alt i molt alt a l'interior de la meitat oest. Al litoral i prelitoral central i interior del nord-est predomina el perill alt.
🚜 La probalitat d'ignició de cereal durant la sega és molt elevada a La Segarra.
👉http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/incendis-forestals/mapes/
⚠ El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l'avís de situació meteorològica de perill (#SMP) per onada de calor ⚠
➡ Llindar que es pot superar: onada de calor
➡ Grau de perill màx. 6/6
🌾 Acord amb les organitzacions agràries per afrontar amb la màxima seguretat la campanya de la sega en aquest dies d'elevat risc d'incendi.
🚜 Recomanem segar a 1a hora en zones a tocar del bosc i fer una parada tècnica entre les 14 i les 17 h.
👉 https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/422323/acord-organitzacions-agraries-afrontar-maxima-seguretat-campanya-sega-aquests-dies-delevat-perill-dincendis
____________________________________
