El DARP completa el calendari d’ús del “vano” en les aplicacions de purí

 

Tal i com ja es va fer a principis d’any 2018 quan es va publicar la primera prohibició, el Departament d’Agricultura torna a ampliar el calendari d’adaptació per facilitar que les explotacions puguin adquirir sistemes d’aplicació alternatius al ventall. Consulta els nous terminis a Catalunya per a l’adaptació gradual a Catalunya, en el marc del compliment de la condicionalitat associada als ajuts de la PAC.

L’adaptació gradual a Catalunya, en el marc del compliment de la condicionalitat associada als ajuts de la PAC, segons Ordre ARP/220/2018, de 19 de desembre, que modifica l’Ordre ARP/9/2018, de 30 de gener és la següent:

+Informació


image_pdfImprimeix en PDFimage_printImprimeix

Articles relacionats

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *