A continuació es presenta un primer avançament dels resultats de varietats d’ordi obtinguts a la localitat de La Tallada d’Empordà aquesta campanya 2020-2021. Es mostren els rendiments productius i índex respecte les varietats testimoni es diferencien els resultats entre els assaig no tractats amb fungicida i tractats amb fungicida.

RESULTATS ASSAIGS CAMPANYA 2020-2021

Aquests resultats i tota la resta de dades que es van obtenint dels diferents assajos de varietats que té l’IRTA per tot Catalunya es van pujant a l’apartat “Documents Tècnics – Xarxes de Varietats” dins d’aquesta mateixa web. Per accedir-hi directament, podeu utilitzar l’enllaç següent: http://extensius.cat/resultats/xarxes-de-varietats/

Ara mateix, ja estan disponibles els resultats productius dels assajos d’ordi, blat, civada i pèsol proteaginós de La Tallada d’Empordà.

JOAN SERRA

IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)

EDUARD GONZALO

IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)

ROSER SAYERAS

IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)

JOSEP ANTON BETBESÉ

IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)

logotipo RuralCat
facebook twitter insatgram
IRTA
facebook twitter youtube linkedin