Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dejeccions ramaderes per una fertilització eficient dels cultius extensius

17 Maig / 10:00 - 13:00

Les dejeccions ramaderes són una part important de la fertilització dels cultius extensius en moltes explotacions agràries. La utilització correcta i eficient d’aquestes contribueix a un millor desenvolupament del cultiu, obtenir una producció de qualitat, un estalvi en el maneig de la fertilització mineral i unes menors emissions de nutrients al medi. Per tant, en aquesta jornada es vol posar èmfasi en l’eficiència de les aplicacions de les dejeccions ramaderes, des de la dosi a aplicar, els moments d’aplicació i els equips d’aplicació. S’hi exposaran les metodologies per raonar i fer les aplicacions de forma eficient, les raons agronòmiques de l’aportació de dejeccions a cobertora, quan el cultiu més necessita els nutrients, els avantatges ambientals i es mostraran els equips per fer aplicacions més sostenibles de purins.

Aquesta jornada s’organitza en el marc del Pla per a la millora de la fertilització agrària al Vallès (dins la Xarxa de Plans de Catalunya) i del grup operatiu “Desenvolupament d’eines per a l’optimització de la gestió conjunta de les dejeccions ramaderes i per a la millora de la fertilització agrària, de la qualitat del cultiu i de la protecció del medi”, coordinat per la FCAC i liderat per AGROCAT, i finançat a través de l’Operació 16.01.01 del PDR de Catalunya 2014-2020.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de: IRTA Mas Badia (Tel.: 972 78 02 75 – A/e: anna.alcala@irta.cat)
També us podeu inscriure a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Mostra els detalls

Data:
17 Maig
Hora:
10:00 - 13:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,
Web:
ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt

Recinte

Auditori Josep Tarragó
IRTA-Torre Marimon
CALDES DE MONTBUI, 08140
+ Mapa de Google

Organitzadors

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
IRTA Mas Badia
Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes