Aquesta Xarxa d’Avaluació Varietal té com a objectiu proporcionar informació independent i rigorosa sobre les característiques agronòmiques i l’adaptació a les condicions de conreu de les zones productores catalanes de les noves varietats d’espècies de cultiu extensiu disponibles al nostre mercat. La xarxa està formada actualment per assaigs d’avaluació varietal de cereals d’hivern (ordi, blat, triticale i civada en sembres de tardor i d’hivern), colza, pèsol proteaginós i blat de moro. Aquests assaigs es duen a terme en microparcel·les experimentals i es localitzen en les respectives comarques productores del territori, distribuïdes arreu de les diferents zones agroclimàtiques catalanes.
La direcció i realització d’aquesta xarxa experimental es porta a terme de manera coordinada des dels centres IRTA Lleida i IRTA Mas Badia, i està cofinançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
PÈSOL PROTEAGINÓS PRIMAVERA
PÈSOL PROTEAGINÓS PRIMAVERA
PÈSOL PROTEAGINÓS PRIMAVERA
PÈSOL PROTEAGINÓS PRIMAVERA