boto retorn a inici
MENÚ

Pugons en cereals d’hivern

Diumenge, 5 de novembre 2017

Els pugons que afecten els cereals d’hivern poden provocar danys directes importants a les parcel·les, però també danys indirectes per transmetre virosis com el virus del nanisme i esgrogueïment (BYDV), sobretot en ordis.

Els pugons constitueixen una plaga que pot ser important en els cultius de cereals d’hivern a Catalunya. No solen afectar cada any amb la mateixa intensitat però quan apareixen, els danys poden ser molt significatius. Normalment estarem atents a les seves infestacions ja des de principis del cultiu, a la tardor.


21_Novembre_Pugons
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram