boto retorn a inici
MENÚ

L’anivellament amb pendent de les parcel·les de regadiu és un punt clau per a l’estalvi d’aigua

Dimarts, 20 de març 2018

L’anivellament de les parcel·les és un aspecte essencial que cal tenir en consideració per l’optimització del  reg superficial. L’anivellament en pendent permet regular millor l’avançament de l’aigua al llarg dels socs o regues i repartir-la millor en tot el volum de sòl explorat per les arrels del cultiu. Per tant, facilita el cobriment ràpid amb aigua de la superfície a regar i l’adapta a la permeabilitat del sòl en fondària. La determinació del pendent d’anivellament depèn bàsicament de la longitud dels solcs o regues, la textura del sòl i de la dosi d’aigua a aplicar per reg.

25_març_anivellament

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram