boto retorn a inici
MENÚ

El sègol híbrid: un nou impuls al cultiu

Dilluns, 5 de setembre 2016

La superfície de sègol a Catalunya és encara molt baixa respecte als principals cereals d’hivern. La introducció de varietats híbrides ha fet augmentar notablement el seu conreu en altres àrees (Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Aragó, etc.), mostrant un potencial de producció competitiu amb el blat tou i l’ordi. Mostren resistència al fred i estan ben adaptades a les sembres precoces. També en destaca la seva rusticitat i resistència a malalties foliars. Entre les varietats assajades als Secans Frescals han destacat KWS BONO, SU PERFORMER, KWS GATANO, KWS LIVADO, SU MEPHISTO i KWS DANIELLO.


8_setembre_Varietats de sègol híbrid
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram