boto retorn a inici
MENÚ

Resultats de varietats de blat tou de sembra de tardor

Dimarts, 5 de setembre 2017

Es presenten els resultats obtinguts als assaig de varietats de blat tou de sembra de tardor que s’han dut a terme a Girona litoral (Vilobí d’Onyar– La Selva) a les zones de secans frescals (Santa Eulàlia de Riuprimer – Osona i Solsona – El Solsonès) i als secans semifrescals (Foradada – la Noguera). En el cas de Girona interior no s’han incorporat les dades d’aquesta campanya a les sèries històriques degut als danys produïts per les importants glaçades de finals d’abril.


19_setembre_resultats blat tardor
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram