boto retorn a inici
MENÚ

Resultats de varietats de triticale

Dimarts, 5 de setembre 2017

Es presenten els resultats obtinguts als assaig de varietats de triticale que s’han dut a terme a Girona litoral (La Tallada d’Empordà – Baix Empordà) i a Girona interior (Vilobí d’Onyar – La Selva). En el cas de La Tallada es presenten resultats diferenciats entre els assaigs que han rebut un tractament amb un fungicida entre fulla bandera i espigat (TRACTAT) i els que no (NO TRACTAT). Cal tenir en compte que en el cas de Girona interior es presenten els resultats de la campanya però que aquests no s’han incorporat a les sèries històriques degut als danys produïts per les glaçades de finals d’abril.


19_setembre_resultats triticale
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram