boto retorn a inici
MENÚ

Resultats de varietats d’ordi de sembra de tardor

Dimarts, 5 de setembre 2017

Es presenten els resultats obtinguts als assaig de varietats d’ordi  de sembra de tardor que s’han dut a terme a Girona interior (Vilobí d’Onyar – Gironès), secans àrids i semiàrids (Verdú – L’Urgell), secans semifrescals (Foradada – la Noguera) i secans frescals (Sta. Eulàlia de Riuprimer – Osona i Solsona – el Solsonès). Cal tenir en compte que es presenten els resultats de la campanya però que aquests no s’han incorporat a les sèries històriques degut als danys produïts per les glaçades de finals d’abril. Només s’han considerat en el cas dels secans àrids i semiàrids.


19_setembre_resultats ordi tardor

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram