boto retorn a inici
MENÚ

Descens de la producció de panís a la zona de regadius de Lleida durant la campanya 2017

Dimarts, 5 de desembre 2017

La producció de panís a la zona de regadius tradicionals de Lleida es caracteritza per unes produccions mitjanes tradicionalment elevades que oscil·len habitualment entre els 12.000 i els 16.000 kg/ha, en funció dels anys. La climatologia habitual de la zona i, en concret, la seva integral tèrmica, permet la producció d’híbrids de cicle 700 FAO, amb elevat potencial productiu.

Durant aquesta campanya, però, s’ha patit un acusat descens en la producció que ha afectat sobre tot a les sembres de panís realitzades entre mig març i mig abril. Resulta difícil quantificar aquest descens, ja que és molt variable en funció de zones i parcel·les, però són freqüents les referències de reduccions en la producció del 20 i del 30%.


22_desembre_panisBaixa
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram