boto retorn a inici
MENÚ

Resultats de la xarxa GENVCE de blat de moro

Dimecres, 21 de març 2018

Es presenten els resultats de les varietats de blat de moro obtinguts a la xarxa GENVCE (Grupo para la Evaluación de Nuevas Variedades de Cultivos Extensivos en España) durant les tres darrers campanyes 2015, 2016 i 2017.

Els assaigs s’han localitzat a les principals zones productores de blat de moro a Espanya i han estat realitzats per instituts i administracions d’àmbit autonòmic d’Andalusia (IFAPA), Aragó, Castella-La Manxa (IRIAF i ITAP), Castella i Lleó (ITACyL), Catalunya (IRTA), Extremadura (CICIyTEX), Madrid (IMIDRA) i Navarra (INTIA). Aquests resultats complementen els obtinguts per la Xarxa d’Avaluació de Varietats de blat de moro de l’IRTA a Catalunya que es van publicar en el número anterior.

25_març_GENVCE_BdM_v2
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram