MENÚ

Avançament dels resultats dels assaigs de blat de moro. Campanya 2018

Dimecres, 14 de novembre 2018

Durant la campanya 2018 s’han realitzat assaigs d’avaluació de varietats de blat de moro a la Tallada d’Empordà (litoral de Girona) i el Poal (regadiu de Lleida). Les varietats que amb 4 anys d’assaigs han mostrat uns resultats productius més bons a les dues zones han estat P1570Y, P1524, PR33Y72, IXABEL i P1921. Amb tres anys d’assaigs s’afegeixen al grup de varietats més productives a les dues zones DKC6729YG, P1921Y, P1570, 69YG i 68.K.

Figura 1. Resultats productius de les varietats assajades al litoral de Girona.
(T) Varietats testimoni.* Varietat transgènica. Cicle 700. Cicle 600. Cicle 500.
Figura 2. Resultats productius de les varietats assajades al regadiu de Lleida.
(T) Varietats testimoni.* Varietat transgènica. Cicle 700. Cicle 600. Cicle 500.
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram