Tot i no observat diferències significatives en el rendiment de les varietats assajades al litoral de Girona i als regadius de Lleida, les que coincideixen a les dues zones amb uns bons comportaments productius són RGT TOCAYO, RGT MIKELINO, RGT PISTOLO, ARTUR NICK VALBONA, RGT COSACO, NOGAL i LG ACORAZADO; i també TUJENA amb tres anys de resultats.
GIRONA LITORAL. Totes les varietats assajades a la zona del litoral de Girona en quatre anys d’assaigs i en tres anys d’assaigs han mostrat molt bons resultats.
Fent un tractament fungicida al mateix assaig del litoral de Girona les produccions han estat més elevades, però el comportament de les varietats ha estat el mateix.
REGADIUS DE LLEIDA. Les varietats assajades durant quatre i tres anys als regadius de Lleida també han mostrat totes uns bons resultats en producció.
Les varietats més precoces a espigat han estat LG ACORAZADO i ARTUR NIKC; mentre que la més tardana ha estat NOGAL.
Les varietats amb un pes hectolítric més elevat han estat RGT PISTOLO, RGT MIKELINO, TUJENGA i LG ACORAZADO, i la que ha presentat un major contingut en proteïna han estat VALBONA.
Joan Serra
IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)
Josep Anton Betbesé
IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Lleida)
Roser Sayeras
IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)
Eduard Gonzalo
IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)
Jordi Doltra
IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)
Sònia Gil
IRTA Programa de Cultius Extensius Sostenibles (Mas Badia)