boto retorn a inici
MENÚ

Com identificar males herbes de la família de les gramínies en els primers estadis vegetatius

Dijous, 5 de gener 2017

Alguns dels principals herbicides autoritzats en el cultiu dels cereals d’hivern s’apliquen en post-emergència precoç, quan les males herbes estan en estadi de plàntula o tenen encara poques fulles verdaderes. Entre les males herbes més problemàtiques destaquen algunes gramínies com el margall,  l’escaldaboques, etc. Per a poder-les identificar és important observar algun dels següents caràcters: l’aspecte de la llavor després de la germinació, el tipus de prefoliació i la morfologia de la fulla.


12_gener_identificacio_plantules 2
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram