boto retorn a inici
MENÚ

Control de males herbes del cereal en post emergència precoç

Diumenge, 5 de novembre 2017

En el control de les males herbes del cereal es distingeixen diversos moments d’actuació: abans de sembrar-lo, després de sembrat i abans de que neixi i després de que el cultiu hagi nascut. En aquest darrer moment encara es té en compte dos moments d’actuació diferents. Un, que s’anomena post emergència  precoç, que va des de que el cereal emergeix fins que afillola, bàsicament és entre 1 i 3 fulles; i un altre que s’anomena post emergència tardana, entre començaments d’afillolat i aparició del primer nus.


21_Novembre_control Post Emergència_v2
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram