boto retorn a inici
MENÚ

Lolium rigidum Gaudin. Margall en cereals d´hivern

Dimarts, 5 de desembre 2017

És una gramínia anual, característica per la brillantor de les seves fulles que no tenen cap pilositat. Variable en alçada segons el seu àmbit de creixement, pot arribar a tenir més d´1 m d’alçada, amb una tija provista de 2 – 4  nusos. A la base de la fulla presenta una lígula membranosa i són presents també petites aurícules a partir de la 3ra o 4ta fulla. És típic d’aquesta planta una coloració vermellosa a la base de la tija, molt útil per a reconèixer la seva plàntula. En alguns individus aquesta coloració es manté en els nusos de la planta adulta.


22_desembre_Lolium
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram