boto retorn a inici
MENÚ

L’ús de mullants i olis com adjuvants en tractaments fitosanitaris en cereals d’hivern. Com potenciar l’eficàcia de les seves aplicacions ?

Dimarts, 5 de desembre 2017

Els adjuvants són substàncies que milloren l’acció de determinades matèries actives. Afavoreixen el contacte de la gota amb la fulla, la fixació i la penetració del producte fitosanitari. La seva eficiència depèn de la morfologia de la part de la planta que absorbeix el producte fitosanitari i de la formulació i el mode d’actuació dels productes. Són especialment importants per a potenciar el control de males herbes amb alguns herbicides. Alguns productes comercials els incorporen en la seva formulació.


22_Desembre_adjuvants 1
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram