boto retorn a inici
MENÚ

Produir blat amb un pes hectolítric i un contingut en proteïna elevats

Diumenge, 10 de juny 2018

Dos dels principals requeriments de qualitat del blat tou són valors elevats del pes hectolítric (superiors a 75 kg/hL) i del contingut en proteïna (més alts de l’11 o 13 %). La probabilitat d’aconseguir a la vegada valors elevats d’aquests dos paràmetres depèn del material vegetal sembrat i de la gestió d’algunes pràctiques culturals. Fertilitzacions nitrogenades excessives, aplicades en cobertores precoces sense fraccionar, poden ésser la causa d’una disminució del pes hectolítric malgrat augmentar el contingut en proteïna.

28_juny_Pes hectolítric-proteïna

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram