boto retorn a inici
MENÚ

Qualitat de la colza: Quins paràmetres cal tenir en compte ?

Diumenge, 10 de juny 2018

El període de formació del gra i la recol·lecció són moments decisius per a la qualitat de la colza. El principals requeriments de qualitat són el contingut en greix (superior al 40 %), la humitat de gra (inferior al 9 %) i la presència d’impureses (inferior al 2 %. El contingut en greix varia entre varietats i es veu influenciat per la fertilització nitrogenada. La humitat del gra i la presència d’impureses depèn de les condicions en que s’efectua la recol·lecció.

28_Juny_Qualitat de la colza

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram