boto retorn a inici
MENÚ

Resultats de les varietats de colza per a la sembra 2018

Diumenge, 5 d'agost 2018

A la zona de l’interior de Girona les varietats assajades durant quatre o més anys (DK EXPERTISE, HEKIP, ES HYDROMEL, DK EXPOWER, HARCOL i ARSENAL) no mostren diferències significatives de producció; en tres anys d’assaig també cal destacar DIFFUSION, ES IMPERIO, ASTRONOM, ARAZZO, SY CASSIDY i AQUAREL CL. A la zona del regadiu de Lleida en tres anys d’assaig tampoc s’han observat diferències significatives entre les varietats HARCOL, DK EXPOWER, ARSENAL, SY CARLO, DK EXPERTISE, HEKIP, ES HYDROMEL i ALBATROS.

Herbicides en colza v3
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram