boto retorn a inici
MENÚ

El cultiu de la soja, un conreu alternatiu

Dimecres, 5 de setembre 2018

Aquest cultiu pot tenir ara mateix un especial interès ja que la indústria catalana de fabricació de pinsos és clarament deficitària en proteïna vegetal d’origen autòcton, veient-se obligada a importar-ne la major part. D’altra banda, l’important creixement de la demanda de soja per al consum humà i les necessitats de la indústria transformadora en aquest sentit han fet que la cotització d’aquest producte s’hagi incrementat notablement els últims anys, oferint als productors una interessant rendibilitat del cultiu.

+ INFORMACIÓ

http://www.ccma.cat/audio/popup/1011382?autoplay=true&temps_inici=8.887

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram