boto retorn a inici
MENÚ

AVANÇAMENT DE RESULTATS DE LES VARIETATS DE BLAT DE MORO DE CICLE CURT PER A GRA

Dimarts, 30 de gener 2024

A continuació es presenta un primer avançament dels resultats de les varietats de blat de moro per a gra principalment de cicles 400 – 500 i alguns 300 FAO obtinguts a la localitat de Sucs (el Segrià) durant aquesta campanya 2023. Es mostren les dades generals de l’assaig, els rendiments productius i els paràmetres agronòmics.

Aquests resultats i tota la resta de dades que es van obtenint dels diferents assajos de varietats que té l’IRTA per tot Catalunya es van pujant a l’apartat “Documents Tècnics – Xarxes de Varietats” dins d’aquesta mateixa web. Per accedir-hi directament, podeu utilitzar l’enllaç següent: https://extensius.cat/resultats/xarxes-de-varietats/

Descarrega aquí el pdf. complet amb els resultats de Sucs.


AUTORS

  • Joan Serra

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Josep Anton Betbesé

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Roser Sayeras

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Eduard Ribas

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Andrea López

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Joan Fañé

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Judit Recacha Borrell

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Jordi Doltra

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Maria Boix

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Teresa Font

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

  • Jordi Santolino

    IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram