A continuació es presenta un primer avançament dels resultats de les varietats de blat de moro per a gra principalment de cicles 400 – 500 i alguns 300 FAO obtinguts a la localitat de Sucs (el Segrià) durant aquesta campanya 2023. Es mostren les dades generals de l’assaig, els rendiments productius i els paràmetres agronòmics.
Aquests resultats i tota la resta de dades que es van obtenint dels diferents assajos de varietats que té l’IRTA per tot Catalunya es van pujant a l’apartat “Documents Tècnics – Xarxes de Varietats” dins d’aquesta mateixa web. Per accedir-hi directament, podeu utilitzar l’enllaç següent: https://extensius.cat/resultats/xarxes-de-varietats/
Descarrega aquí el pdf. complet amb els resultats de Sucs.
Joan Serra
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Josep Anton Betbesé
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Roser Sayeras
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Eduard Ribas
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Andrea López
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Joan Fañé
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Judit Recacha Borrell
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Jordi Doltra
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Maria Boix
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Teresa Font
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles
Jordi Santolino
IRTA – Programa de Cultius Extensius Sostenibles