Per tenir més proteïna en el gra del cereal d’hivern, i per tant més qualitat i més preu a l’hora de vendre’l, cal aplicar entre 10 i 70 kg de N/ha abans de l’espigat. Els adobs més indicats són els que tenen un contingut elevat de N nítric, com el nitrat amònic càlcic (27 %) o el nitrat amònic (33,5 %). Millor utilitzar un adob sòlid, en aquest moment i per la seva eficiència, que un de líquid.
3_Abril_Cobertora_proteina_CerealCategories
Articles
ARTICLES RELACIONATS
#SabiesQue els sistemes agroforestals són la combinació, en l’espai i el temps, de dues o més produccions agro-silvo-ramaderes? 🌾🐐
Llegeix-ho en aquest article tècnic extret del butlletí d'@ExtensiusCat. 👇🏽
http://ow.ly/uyiy50K8ulQ
Actualitzat l'avís per onada de calor (#avisosSMP) per avui, demà i demà passat. Trobareu més informació sobre els llindars de calor en aquest enllaç: https://www.meteo.cat/wpweb/divulgacio/la-prediccio-meteorologica/situacio-meteorologica-de-perill/distribucio-territorial-de-llindars/#calor
🌱PRINCIPALS CANVIS EN LA NOVA NORMATIVA EUROPEA DE PRODUCCIÓ ECOLÒGICA
🤓Es tracta d’un Reglament de base amb varis reglaments secundaris delegats i d’execució dins l’àmbit de la producció, els controls i el comerç de productes ecològics.
▶️https://extensius.cat/2022/06/29/principals-canvis-en-la-nova-normativa-europea-de-produccio-ecologica/
____________________________________
