boto retorn a inici
MENÚ

Desherbatge abans de la collita

Dilluns, 5 de juny 2017

Quan el control de les males herbes en un cultiu no ha estat prou eficaç, a vegades es produeixen situacions de cultiu en que fa falta controlar males herbes tot just abans de collir. Així, quan es cultiven cereals d’hivern com ara ordi o blat, en anys de pluges tardanes, es dona la situació d’infestacions de males herbes, com ara blets o botges, que dificulten la collita del cereal. Altres vegades hi ha la presencia de males herbes plurianuals com ara cards o corretjola que en aquest estadi del cultiu es troben en un bon moment pel seu control.


17_juny_desherbatge
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram