boto retorn a inici
MENÚ

Ajuts per a l’adquisició de conductímetres, reguladors de cabal i equips similars per una millor aplicació de purins.

Dimecres, 14 de novembre 2018

El nou projecte de decret sobre la gestió de les dejeccions ramaderes preveu l’eliminació progressiva dels equips de ventall en les aplicacions de purins. Però, a més, l’obligatorietat, també progressiva, d’instal·lar equips que permetin estimar el contingut en nutrients dels purins. Es preveu que en breu es convocaran ajuts (bases reguladores) per l’adquisició d’equips de mesurament de la concentració de nutrients (conductímetres, NIR) i d’equips electrònics de dosificació de l’aplicació de purins (cabalímetres, electrovàlvules) a partir de lectures automàtiques de la concentració de nutrients, amb l’objectiu de millorar la gestió agrària i mediambiental dels purins generats.  Més informació.

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram