Recentment s’han publicat diversos Fulls Informatius en el marc dels Plans per la millora de la fertilització agrària a Catalunya. En aquests documents s’hi inclou informació d’interès pels agricultors i tècnics de cada zona en el maneig de la fertilització dels cultius. Hi ha uns fulls (Comarques gironines,Vallès i Osona) dedicats a la fertilització del cereal d’hivern abans de sembrar, la  prohibició de l’aplicació de purins amb ventall i la valoració econòmica d’algunes dejeccions ramaderes. Hi ha uns altres fulls (Terres de ponentCatalunya central i Baix Ebre i Montsià) on s’hi desenvolupa amb detall la valoració econòmica d’alguns productes orgànics. Finalment, també hi ha dos fulls (Terres de ponent i Catalunya central) on s’hi detallen aspectes de la fertilització de fons del cereal d’hivern i recomanacions orientatives per a l’adobatge  de fons en N, P i K. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

logotipo RuralCat
facebook twitter insatgram
IRTA
facebook twitter youtube linkedin