boto retorn a inici
MENÚ

Ajuts per a l’adquisició de conductímetres

Dimecres, 16 de gener 2019

L’objecte de l’ajut és subvencionar l’adquisició i instal·lació, en cisternes d’aplicació de purins, d’un únic equip dels següents: Equips de mesura de la concentració de nutrients (conductímetres, NIR) en un 60% de la inversió i equips electrònics de dosificació de l’aplicació de purins (cabalímetres, electrovàlvules) a partir de lectures automàtiques de la concentració de nutrients: en un 70% de la inversió. El termini de presentació de sol·licituds és del 18 de desembre de 2018 al 18 de febrer de 2019, ambdós inclosos. 

+ Informació


Logo Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram