boto retorn a inici
MENÚ

El DARP completa el calendari d’ús del “vano” en les aplicacions de purí

Dimecres, 16 de gener 2019

Tal i com ja es va fer a principis d’any 2018 quan es va publicar la primera prohibició, el Departament d’Agricultura torna a ampliar el calendari d’adaptació per facilitar que les explotacions puguin adquirir sistemes d’aplicació alternatius al ventall. Consulta els nous terminis a Catalunya per a l’adaptació gradual a Catalunya, en el marc del compliment de la condicionalitat associada als ajuts de la PAC.

L’adaptació gradual a Catalunya, en el marc del compliment de la condicionalitat massociada als ajuts de la PAC, segons Ordre ARP/220/2018, de 19 de desembre, que modifica l’Ordre ARP/9/2018, de 30 de gener és la següent:

+Informació


Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram