boto retorn a inici
MENÚ

Cultius captadors de nitrogen per evitar el rentat de nitrat

Dilluns, 5 de setembre 2016

Implantant un cultiu captador s’absorbeix una part del nitrogen inorgànic que hi ha en el sòl i s’evita el rentat de nitrats cap a les aigües freàtiques. Després del cultiu de blat de moro és quan aquesta tècnica pot ser més eficient. Quins cultius? Com implantar-los? Quin maneig? Què fer-ne al final? Llegiu l’apartat corresponent d’aquest Dossier Tècnicaquest article i aquesta fitxa, preparada en el marc del Projecte LIFE+ Futur Agrari, per tenir recomanacions concretes i saber-ne més.


CATCH-CROPS
Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram