boto retorn a inici
MENÚ

Aspectes a considerar en la fertilització de la colza i el raigràs

Dimecres, 5 de setembre 2018

Encarar correctament la fertilització d’aquests cultius passa per, en la colza, ajustar les aplicacions per assolir un creixement adequat a sortida d’hivern i, en el raigràs, fraccionar les aplicacions al llarg de tot el cultiu. En els nous fulls informatius dels Plans per a la millora de la fertilització agrària a Catalunya se’n donen més detalls. Podeu consultar els fulls amb informació sobre la fertilització de la colza en presembra i estratègies de fertilització del raigràs per a les Comarques GironinesOsona i el Vallès.

Web desenvolupada per Volcanic Internet
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram