Quan el control de les males herbes en un cultiu no ha estat prou eficaç, a vegades es produeixen situacions de cultiu en que fa falta controlar males herbes tot just abans de collir. Així, quan es cultiven cereals d’hivern com ara ordi o blat, en anys de pluges tardanes, es dona la situació d’infestacions de males herbes, com ara blets o botges, que dificulten la collita del cereal. Altres vegades hi ha la presencia de males herbes plurianuals com ara cards o corretjola que en aquest estadi del cultiu es troben en un bon moment pel seu control. Davant d’aquesta situació en la que el cultiu ja està al final del seu cicle i per tant ja assolit la seva maduresa fisiològica, es plantegen diferents solucions.

28_juny_malesherbes

 Descarrega el PDF

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

logotipo RuralCat
facebook twitter insatgram
IRTA
facebook twitter youtube linkedin