Ajuts per a l’adquisició de conductímetres, reguladors de cabal i equips similars per una millor aplicació de purins.

 

El nou projecte de decret sobre la gestió de les dejeccions ramaderes preveu l’eliminació progressiva dels equips de ventall en les aplicacions de purins. Però, a més, l’obligatorietat, també progressiva, d’instal·lar equips que permetin estimar el contingut en nutrients dels purins. Es preveu que en breu es convocaran ajuts (bases reguladores) per l’adquisició d’equips de mesurament de la concentració de nutrients (conductímetres, NIR) i d’equips electrònics de dosificació de l’aplicació de purins (cabalímetres, electrovàlvules) a partir de lectures automàtiques de la concentració de nutrients, amb l’objectiu de millorar la gestió agrària i mediambiental dels purins generats.  Més informació.

image_pdfImprimeix en PDFimage_printImprimeix

Articles relacionats

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *