La pàgina web de l’IRTA ha actualitzat i posat a disposició del sector els resultats de la xarxa d’assaigs d’avaluació de noves varietats de cultius extensius que l’IRTA ha portat a terme a Catalunya durant aquesta passada campanya 2016-17. La informació ofereix els resultats dels  camps d’assaig de noves varietats de cereals d’hivern, pèsol proteaginós i colza establerts a les diferents zones productores catalanes. Juntament amb els resultats dels diferents camps d’assaig s’ofereixen també dades sobre el comportament de les diferents varietats durant les darreres campanyes a cadascuna de les zones, on es poden identificar les varietats que hi mostren una millor adaptació.

20_octubre_xarxa extensius

 Descarrega el PDF


TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

logotipo RuralCat
facebook twitter insatgram
IRTA
facebook twitter youtube linkedin