Fa 30 anys, només existien 4 tipus de farina, la panificable, la de força, la integral i la galetera (fluixa). Actualment la nostra gamma de productes ofereix més de 100 tipus de farina, de diferents cereals (sègol, espelta, quinoa, fajol, etc.). Cada vegada més, els clients són més exigents, especialment en un sector com l’alimentari, que dia a dia està més controlat; Fet que, ens obliga també a ser més exigents amb els nostres proveïdors, demanant qualitats superiors.
23_gener_blatCategories
Articles
ARTICLES RELACIONATS
⚠️ El perill d'incendi forestal continua alt i molt alt a l'interior de la meitat oest. Al litoral i prelitoral central i interior del nord-est predomina el perill alt.
🚜 La probalitat d'ignició de cereal durant la sega és molt elevada a La Segarra.
👉http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/incendis-forestals/mapes/
⚠ El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l'avís de situació meteorològica de perill (#SMP) per onada de calor ⚠
➡ Llindar que es pot superar: onada de calor
➡ Grau de perill màx. 6/6
🌾 Acord amb les organitzacions agràries per afrontar amb la màxima seguretat la campanya de la sega en aquest dies d'elevat risc d'incendi.
🚜 Recomanem segar a 1a hora en zones a tocar del bosc i fer una parada tècnica entre les 14 i les 17 h.
👉 https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/422323/acord-organitzacions-agraries-afrontar-maxima-seguretat-campanya-sega-aquests-dies-delevat-perill-dincendis
____________________________________
