En aquest vídeo es poden veure els tipus de port a la sortida d’hivern i les diferències que hi ha entre varietats. Aquest moment en què es passa de la fase vegetativa a la fase reproductiva  marca en certa manera el moment en què s’han de dur a terme determinades pràctiques culturals. Les varietats hivernals solen presentar un port de tipus rastrer, tenen un període de fillolament més llarg i no comencen a encanyar fins que no detecten unes determinades hores de llum; les varietats de tipus primavera en canvi, es caracteritzen per tenir un port erecte i comencen abans el període reproductiu, ja que són sensibles a la temperatura i per això són indicades per sembrar en zones més càlides.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

logotipo RuralCat
facebook twitter insatgram
IRTA
facebook twitter youtube linkedin